Jurken

Er zijn 89 producten
Toont 1 - 24 of 89 producten
 • Jurk Stevie
  KBEV19

  Ruimvallende, korte jurk gemaakt van een blend van katoen en linnen. De jurk heeft een ronde hals en driekwart mouwen met strik aan de manchetten.

  Available now Meer
 • Jurk Skylar
  KDEV18

  Korte, ruimvallende jurk gemaakt van een blend van katoen en linnen. De jurk heeft tot halverwege het voorpand een knoopssluiting en een kraag. De driekwart mouwen kunnen worden vastgezet met mouwophouders.

  Available now Meer
 • Jurk Lina
  71226

  Lange, linnen jurk met dunne bandjes. De jurk is gesmokt aan de bovenkant en de bandjes worden op het achterpand gestrikt. Hiermee kan je zelf de lengte van de bandjes bepalen. Het voorpand is versierd met ruches. De zijkanten van de jurk lopen in een punt. De jurk is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Leopard Fantasy
  1342-9

  Elastische, basic, lange halterjurk met bloemen- en dierenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Mexico
  1342-8

  Elastische, basic, lange halterjurk met speelse print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Hortensia
  1343-20

  Elastische, basic halterjurk met Hortensia print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Top Babilon
  1341-36

  Elastische haltertop met Paisley en bloemenprint. De top valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. In de onderkant van de top zit elastiek, waardoor de top een ballon effect krijgt. De top is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Top Romantic
  1341-38

  Elastische haltertop met barokprint. De top valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. In de onderkant van de top zit elastiek, waardoor de top een ballon effect krijgt. De top is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Rok Lucky
  AP-739

  Klokkende, satijnen midi rok met luipaardprint. De rok heeft een blinde rits aan de zijkant.

  Available now Meer
 • Top Ruit
  1341-37

  Elastische haltertop met ruitprint. De top valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. In de onderkant van de top zit elastiek, waardoor de top een ballon effect krijgt. De top is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Jurk Mavis
  6633

  Ruimvallende, korte jurk. De jurk heeft een V-hals en bestaat uit verschillende, aan elkaar gestikte banen. De jurk heeft driekwart trompetmouwen en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Jurk Babilon
  1343-42

  Elastische, basic halterjurk met Paisley en bloemenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Ruit
  1343-41

  Elastische, basic halterjurk met ruitprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Urban Jungle
  1342-7

  Elastische, basic, lange halterjurk met felgekleurde grafische en dierenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Cruz
  1343-39

  Elastische, basic halterjurk met kruizenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Circles
  1343-38

  Elastische, basic halterjurk met cirkels en gouden details. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Barok
  1343-36

  Elastische, basic halterjurk met barokprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Roos
  1343-35

  Elastische, basic halterjurk met rode en roze rozenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Vintage
  1343-37

  Elastische, basic halterjurk met vintageprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Hawai
  1343-31

  Elastische, basic halterjurk met print van tropische bloemen en planten. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Madelief
  1343-33

  Elastische, basic halterjurk met print van gele madeliefjes. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Peony Rose
  1343-34

  Elastische, basic halterjurk met felgekleurde print van pioen rozen. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Fantasy Feather
  1343-32

  Elastische, basic halterjurk met print van bloemen en getekende veren. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Blue Flower
  1343-30

  Elastische, basic halterjurk met felgekleurde print van wilde bloemen. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.