Jurken

Er zijn 105 producten
Toont 1 - 24 of 105 producten
 • Jurk Alba
  0807

  Kanten jurk met broderie aan de bovenkant en gebreide bandjes. De jurk is verkrijgbaar in één maat en valt ruim.De jurk is niet gevoerd!

  Available now Meer
 • Jurk Jaida
  SR-9943

  Voile, korte jurk met dunne, verstelbare bandjes. De bovenkant is opengewerkt en heeft twee kleine gouden knopen. De rok is klokkend en is gevoerd. De jurk wordt op het achterpand gesloten met een rits.

  Available now Meer
 • Jurk Caroline
  1380

  Halflange, overgooier met balloneffect in de rok. De jurk heeft een ronde hals en de onderkant is van contrasterende stof gemaakt. Aan één kant is de overgooier vastgezet. De jurk is verkrijgbaar in één maat en valt zeer ruim.

  Available now Meer
 • Jurk Dolly
  BR317

  Witte midi jurk met gekleurde polka dot print. De jurk is hooggesloten en heeft tot halverwege het voorpand kleine knopen. Langs de sluiting is volant gestikt. De jurk heeft korte pofmouwen en elastiek in de taille met strikceintuur.

  Available now Meer
 • Jurk Lina
  71226

  Lange, linnen jurk met dunne bandjes. De jurk is gesmokt aan de bovenkant en de bandjes worden op het achterpand gestrikt. Hiermee kan je zelf de lengte van de bandjes bepalen. Het voorpand is versierd met ruches. De zijkanten van de jurk lopen in een punt. De jurk is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Leopard Fantasy
  1342-9

  Elastische, basic, lange halterjurk met bloemen- en dierenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Tess
  MTU7896-21-136

  Lange, gestreepte doorknoopjurk met palmbladerenprint. De jurk heeft verstelbare, dunne bandjes en een volant aan de bovenkant.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Vintage
  1342-4

  Elastische, basic, lange halterjurk met Vintage print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Paige
  1342-2

  Elastische, basic, lange halterjurk. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Urban
  1342-5

  Elastische, basic, lange halterjurk met urban print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Urban Jungle
  1342-7

  Elastische, basic, lange halterjurk met felgekleurde grafische en dierenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Aztec
  1342-1

  Elastische, basic, lange halterjurk met Aztec print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Mozaiek
  1342-3

  Elastische, basic, lange halterjurk met Mozaiëk-print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Maxi Jurk Mexico
  1342-8

  Elastische, basic, lange halterjurk met speelse print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Urban Jungle
  1343-28

  Elastische, basic halterjurk met felgekleurde grafische en dierenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Blue Flower
  1343-30

  Elastische, basic halterjurk met felgekleurde print van wilde bloemen. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Rosie
  190528

  Elastische, geplisseerde halterjurk. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat.De jurk is ook verkrijgbaar in een top; Top Pip.

  Available now Meer
 • Jurk Vintage Rose
  1343-10

  Elastische, basic halterjurk met rozenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Aztec
  134327

  Elastische, basic halterjurk met Aztec print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Fall Leaves
  1343-2

  Elastische, basic halterjurk met print van bladeren. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Peony Rose
  1343-34

  Elastische, basic halterjurk met felgekleurde print van pioen rozen. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Cherry Blossom
  1343-6

  Elastische, basic halterjurk met Japanse bloesem print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Pink Flower
  1343-21

  Elastische, basic halterjurk met print van verschillende, roze bloemen. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Madelief
  1343-33

  Elastische, basic halterjurk met print van gele madeliefjes. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.