Accessoires

Er zijn 32 producten
Toont 1 - 24 of 32 producten
 • Armband Zanzibar
  2019215

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met gouden print. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols.

  Available now Meer
 • Armband Tulum
  2019227

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden, waarvan één met luipaardprint. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Bali
  2019196

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden waarvan één met luipaardprint. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige hanger met luipaard. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols.De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Ketting Sardinie
  WF-003

  Ketting bestaande uit drie goudkleurige kettingen met hanger. De kleinste ketting heeft geen hanger, aan de middelste ketting hangt een rozenkwarts en aan de langste ketting hangt een grote, goudkleurige halve zon. De ketting is verstelbaar. De drie kettinkjes zijn niet afzonderlijk van elkaar te dragen.

  Available now Meer
 • Armband Ibiza
  201924

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden waarvan één armband een gouden schelpenprint heeft. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols.De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Giya
  GILEPA01

  Exclusief Solar Design!Stijlvolle, elastische armbanden met kwastje en goudkleurig Maria hanger. Het elastiek heeft een snakeprint en kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. 

  Available now Meer
 • Riem Lio
  SA-2222

  Gevlochten ceintuur met brede, vierkante gesp met schilpadeffect. De ceintuur bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Riem Issa
  CT2760

  Gevlochten ceintuur met brede, ronde gesp van zwart PU. De ceintuur bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Armband Santiago
  180619

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met goudkleurige luipaardprint. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols.De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Riem Benja
  LF-9545

  Legergroene, gevlochten riem met bruine gesp. De riem bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Broche Tanyka
  3372

  Grote, chique, ronde broche bewerkt met zwarte strik. De broche is tevens als haarclip te dragen (zie detailfoto).

  Available now Meer
 • Ketting Puglia
  XFB221225-28

  Ketting bestaande uit drie goudkleurige kettingen met hanger. Aan de kleinste ketting hangt een muntje, de middelste ketting heeft geen hanger en aan de langste, grove ketting hangt een grote schelp. De ketting is verstelbaar. De drie kettinkjes zijn niet afzonderlijk van elkaar te dragen.

  Available now Meer
 • Armband Snake
  201907

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden. Eén armband is basic en de andere heeft een slangenprint. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Hearts
  201906

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met print van kleine goudkleurige hartjes. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols.De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Ketting Lourdes
  190501

  Exclusief Solar Design!Suede ketting met gouden hanger van een munt en Maria afbeelding eraan. De ketting kan enkel (lang) en dubbel (kort) geknoopt worden.

  Available now Meer
 • Hoed Grace
  CM-1246

  Grote, raffia strandhoed versierd met breed, zwart lint. De randen van de hoed buigen iets naar binnen. De hoed is verkrijgbaar in één maat maar is aan de binnenkant verstelbaar.

  Available now Meer
 • Riem Izzy
  LF-9533

  Gevlochten ceintuur met brede, ronde gesp met schildpadeffect. De ceintuur bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Armband Fay
  201902

  Exclusief Solar Design!Stijlvolle, elastische armbanden met kwastje en zilverkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Yaya
  2035-32197

  Ovalen armband met een effen kleur.

  Available now Meer
 • Armbanden Vida
  201901

  Exclusief Solar Design!Vrolijke, elastische armbanden met multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Horloge Reece
  E94146

  Basic klokje met romeinse cijfers. Het horloge heeft een geribbelde band. Doorsnede klokje: 3,2 cm

  Available now Meer
 • Horloge Sibell Rosé
  E94138

  Basic horloge zonder cijfers. Het horloge heeft een leren band. Doorsnede van het klokje: 4 cm.

  Available now Meer
 • Horloge Mini Beau Rose
  E62001M MRS

  Basic horloge met suedelook bandje en wijzerplaat in dezelfde kleur. De diameter van het klokje is 3 cm.

  Available now Meer
 • Horloge Borgos Zilver
  E62013LZ

  Basic horloge met snake look bandje en wijzerplaat in dezelfde kleur. De diameter van het klokje is 3,4 cm.

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.