Accessoires

Er zijn 43 producten
Toont 1 - 24 of 43 producten
 • Armband Fay
  201902

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met kwastje en goudkleurige munt in mooie najaarstinten. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Biarritz
  201909

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met kwastje en goudkleurige hanger met luipaardprint in mooie natuurtinten. Eén van de armbanden heeft een goudkleurige print. De andere is basic. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Snake
  201907

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden. Eén armband is basic en de andere heeft een slangenprint. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Zion
  1408199

  Exclusief Solar Design!Set van twee elastische armbanden, waarvan één bewerkt is met goudkleurig lurexdraad. Aan de armbanden zit een kwastje en goudkleurige munt met een luipaardje erop. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Santiago
  180619

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met goudkleurige luipaardprint. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols.De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Havana
  1408192

  Exclusief Solar Design!Set van twee elastische armbanden, waarvan één bewerkt is met lurexdraad. Aan de andere armband zit een sierlijk kwastje en goudkleurige munt met een mariabeeldje erop. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Ketting Tanzania
  201911

  Exclusief Solar Design!Satijnen ketting met gouden luipaardhanger. De ketting kan enkel (lang) en dubbel (kort) geknnoopt worden.

  Available now Meer
 • Panty Tigre
  1294

  Zwarte panty met zebra-patroon. Dikte 40 denier. Leuk voor de feestdagen!

  Available now Meer
 • Panty Jaylyn
  8618

  Panty met motief. De dikte van de panty is 90 denier. De panty is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Panty Nathalie
  9908

  Effen panty. De dikte van de panty is 80 denier. De panty is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Oorbellen Sydney
  20192808

  Exclusief Solar Design!Goudkleurige, kleine, ronde oorbellen met hangers natuursteen, in de vorm van een geslepen tand. De oorbellen kunnen gemakkelijk in en uit gedaan worden, vanwege het klipsysteem aan de achterzijde. De oorbellen zijn ligt waardoor ze comfortabel dragen. Ze worden verkocht in een set van twee stuks.

  Available now Meer
 • Armband Zanzibar
  2019215

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met gouden print. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols.

  Available now Meer
 • Armband Mykanos
  201910

  Exclusief Solar Design!Set van twee satijnen armbanden met goudkleurige bedel in het midden. De armband met het hartje bevat ook een klein kwastje. De armband is verstelbaar zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Amour
  201908

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met kwastje en bruin gemêleerd, klein hartje. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Tulum
  2019227

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden, waarvan één met luipaardprint. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Bali
  2019196

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden waarvan één met luipaardprint. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige hanger met luipaard. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols.De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Riem Marinde
  LF-9568

  Gevlochten tailleceintuur met rechthoekige metalen gesp. Het ceintuur bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Riem Coins
  LF-9580

  Gevlochten tailleceintuur met brede, ronde, gouden gesp. Het ceintuur wordt gesloten door de gespen in elkaar te schuiven. De ceintuur bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Riem Bella
  LF-9582

  Gevlochten tailleceintuur met brede, vierkante gesp met schilpadeffect. Het ceintuur wordt gesloten door de vierkante gesp in elkaar te schuiven. De ceintuur bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Ketting Sardinie
  WF-003

  Ketting bestaande uit drie goudkleurige kettingen met hanger. De kleinste ketting heeft geen hanger, aan de middelste ketting hangt een rozenkwarts en aan de langste ketting hangt een grote, goudkleurige halve zon. De ketting is verstelbaar. De drie kettinkjes zijn niet afzonderlijk van elkaar te dragen.

  Available now Meer
 • Armband Giya
  GILEPA01

  Exclusief Solar Design!Stijlvolle, elastische armbanden met kwastje en goudkleurig Maria hanger. Het elastiek heeft een snakeprint en kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. 

  Available now Meer
 • Riem Lio
  SA-2222

  Gevlochten ceintuur met brede, vierkante gesp met schilpadeffect. De ceintuur bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Riem Issa
  CT2760

  Gevlochten ceintuur met brede, ronde gesp van zwart PU. De ceintuur bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Riem Benja
  LF-9545

  Legergroene, gevlochten riem met bruine gesp. De riem bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.