Accessoires

Er zijn 40 producten
Toont 1 - 24 of 40 producten
 • Oorbellen Star
  ORBL222

  Exclusief Solar Design!Goudkleurige, kleine, ronde oorbellen met kompas hanger. De oorbellen kunnen gemakkelijk in en uit gedaan worden, vanwege het klipsysteem aan de achterzijde. De oorbellen zijn ligt waardoor ze comfortabel dragen.

  Available now Meer
 • Oorbellen Zoo
  11126

  Exclusief Solar Design!Goudkleurige, kleine, ronde oorbellen met ronde luipaardhanger. De oorbellen kunnen gemakkelijk in en uit gedaan worden, vanwege het klipsysteem aan de achterzijde. De oorbellen zijn ligt waardoor ze comfortabel dragen.

  Available now Meer
 • Oorbellen Shelly
  03022020

  Exclusief Solar Design!Opvallende hangers aan goudkleuringe oorbel. De oorbellen kunnen gemakkelijk in en uit gedaan worden. De lengte van de oorbellen inclusief hanger is 7cm.

  Available now Meer
 • Armband Hearts
  201906

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met print van kleine goudkleurige hartjes. De armbanden hebben een multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols.De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Oorbellen Eden
  121219

  Exclusief Solar Design!Goudkleurige creolen met druppelvormige hangers van natuursteen. De oorbellen kunnen gemakkelijk in en uit gedaan worden. De lengte van de oorbellen inclusief hanger is 5cm.Ze worden verkocht in een set van twee stuks.

  Available now Meer
 • Oorbellen Oliviah
  04022020

  Exclusief Solar Design!Goudkleurige hangers met natuursteen. De oorbellen kunnen gemakkelijk in en uit gedaan worden. De lengte van de oorbellen inclusief hanger is 2,7 cm.Ze worden verkocht in een set van twee stuks.

  Available now Meer
 • Oorbellen Sheya
  32012020

  Exclusief Solar Design!Opvallende hangers aan goudkleuringe oorbel. De oorbellen kunnen gemakkelijk in en uit gedaan worden. De lengte van de oorbellen inclusief hanger is 7cm.

  Available now Meer
 • Armband Sunset
  220520

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden, waarvan één met print van kleine, gouden hartjes. De armbanden hebben een klein kwastje in één kleur en een groter multi-color kwastje en een goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken...

  Available now Meer
 • Armband Fiji
  23052020

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met gouden print. De armbanden hebben een kwastje met goudkleurige hanger met luipaardprint. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Mondkapje Leopard pre-order
  012

  Mondkapje met luipaardprint

  Available now Meer
 • Mondkapje Basic Zwart
  0121

  Basic mondkapje van katoen in de kleur zwart.

  Available now Meer
 • Armbanden Vida
  201901

  Exclusief Solar Design!Vrolijke, elastische armbanden met multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Fay Summer
  20200114

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met kwastje en goudkleurige munt in mooie voorjaarstinten. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Sweetheart
  20203004

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met multi-colour kwastje. De ene armband heeft een klein goudkleurig hartje en de andere armband heeft een munt als hanger. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Samen sterk
  COVID-19

  Exclusief Solar Design!Speciaal voor deze moeilijke periode die ons allen heel hard treft hebben wij de armbanden ´Samen Sterk´ ontworpen. Door het dragen van deze armbanden kan je laten zien dat we samen sterk staan en trots mogen zijn op Nederland en op elkaar.  De armbanden staan uit een een set van twee elastische armbanden met multi-colour kwastje en...

  Available now Meer
 • Riem Waylon
  C-6539

  Zwarte riem met goudkleurige of zilverkleurige Western gesp. De riem is bewerkt met studs waardoor de riem op ieder gaatje vast gezet kan worden. De riem is verkrijgbaar in de maten 85, 90 en 95 cm.

  Available now Meer
 • Riem Imme
  CT2922

  PU riem met ovale, plastic gesp. De gesp kan verschoven worden waardoor de riem zowel op de heup als in de taille gedragen kan worden. De riem is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Armband Lucia
  20200122

  Exclusief Solar Design!Elastische armbanden met kwastje en goudkleurige Maria hanger in mooie voorjaarstinten. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Riem Jenny
  LF-9729

  Gevlochten ceintuur met 2 brede, ronde, goudkleurige gespen die je in elkaar bevestigd om de riem te sluiten. De ceintuur bevat elastiek. De riem is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Oorbellen Avril
  080302020

  Exclusief Solar Design!Goudkleurige, kleine, ronde oorbellen met natuursteen hangers. De hangers zijn gemaakt van het natuursteen Amethyst. De oorbellen kunnen gemakkelijk in en uit gedaan worden, vanwege het klipsysteem aan de achterzijde. De oorbellen zijn ligt waardoor ze comfortabel dragen. Ze worden verkocht in een set van twee stuks.

  Available now Meer
 • Riem Sascha
  LD-6877

  Brede PU riem en ronde, goudkleurige gesp. De gesp is bewerkt met parels. De riemn is verkrijgbaar in één maat, 110cm.

  Available now Meer
 • Riem Franky
  CT2939

  Gevlochten ceintuur met 2 brede ronde gespen die je in elkaar bevestigd om de riem te sluiten. De ceintuur bevat elastiek.

  Available now Meer
 • Riem Ace
  LD-0930

  Ceintuur met brede, ronde gesp. De ceintuur bevat elastiek en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Horloge Blue Lagoon
  E77031

  Basic horloge met stalen band en blauwe wijzerplaat. De diameter van de klok is 30mm.

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.