Armbanden

Er zijn 7 producten
Toont 1 - 7 of 7 producten
 • Armband Liliah
  LILE01

  Exclusief Solar Design!Stijlvolle, elastische snake armband met kwastje en goudkleurige schelp. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. 

  Available now Meer
 • Armband Giya
  GILEPA01

  Exclusief Solar Design!Stijlvolle, elastische armbanden met kwastje en goudkleurig Maria hanger. Het elastiek heeft een snakeprint en kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. 

  Available now Meer
 • Armband Claartje
  CLBRZW01

  Exclusief Solar Design!Stijlvolle, elastische armbanden met kwastje en goudkleurige hanger waarop een luipaard is afgebeeld. Het elastiek heeft een luipaardprint en kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. 

  Available now Meer
 • Armband Fay
  201902

  Exclusief Solar Design!Stijlvolle, elastische armbanden met kwastje en zilverkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Yaya
  2035-32197

  Ovalen armband met een effen kleur.

  Available now Meer
 • Armbanden Vida
  201901

  Exclusief Solar Design!Vrolijke, elastische armbanden met multi-colour kwastje en goudkleurige munt. Het elastiek kan op maat geknoopt worden zodat het geschikt is voor iedere pols. De armbanden worden verkocht per 2 stuks en andere combinaties maken is niet mogelijk.

  Available now Meer
 • Armband Marilu
  2035-23134

  Elastische armband met hoekige glimmende kralen afgewisseld met goudkleurige kraaltjes. De armband kan meerdere malen om de arm worden gewikkeld of als ketting worden gedragen.

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.