Mini jurk

Er zijn 7 producten
Toont 1 - 7 of 7 producten
 • Jurk Heather
  1500.1

  Ruimvallende, korte jurk met luipaardprint. De jurk is gemaakt van crêpe stof, heeft een gesmokte, opstaande kraag en manchetten. De jurk is verkrijgbaar in één maat.De jurk is gemaakt van dezelfde stof als Top Heather.

  Available now Meer
 • Jurk Gaby
  1500.2

  Ruimvallende, korte jurk met slangenprint. De jurk is gemaakt van crêpe stof, heeft een gesmokte, opstaande kraag en manchetten. De jurk is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Jurk Sara
  1500#

  Ruimvallende, korte jurk met kettingprint. De jurk is gemaakt van crêpe stof, heeft een gesmokte, opstaande kraag en manchetten. De jurk is verkrijgbaar in één maat.De jurk is gemaakt van dezelfde stof als Top Sara.

  Available now Meer
 • Jurk Mevis
  ART14261

  Ruimvallende, korte jurk met opvallende slangenprint. De jurk is gemaakt van crêpe stof, heeft een gesmokte, opstaande kraag en manchetten. De jurk is verkrijgbaar in één maat.De jurk is gemaakt van dezelfde stof als Top Mevis.

  Available now Meer
 • Jurk Pamela
  1500

  Ruimvallende, korte jurk met opvallende luipaardprint. De jurk is gemaakt van crêpe stof, heeft een gesmokte, opstaande kraag en manchetten. De jurk is verkrijgbaar in één maat.De jurk is gemaakt van dezelfde stof als Top Sabrina.

  Available now Meer
 • Jurk Mayvi
  68399

  Exclusief Solar design!  Basic, soepelvallende jurk met driekwartmouwen. De jurk heeft een opstaande kraag en V-hals die halverwege gesloten wordt met een knoopje. In het midden van het voorpand loopt een plooi. Het jurkje is zowel leuk met hakken als met sneakers te dragen. Ideaal mee te nemen op vakantie want de jurk kreukt niet.  Nu ook verkrijgbaar in...

  Available now Meer
 • Jurk Kae
  68394

  Exclusief Solar Design! Jurk bestaande uit twee delen; top en rok. De jurk heeft driekwartmouwen met een split en de top wordt aan de zijkant geknoopt. Nu ook verkrijgbaar in maat XL!

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.