Mini jurk

Er zijn 28 producten
Toont 1 - 24 of 28 producten
 • Jurk Sybil
  J3146

  Stevig gebreid, nauw aansluitend jurkje met korte mouwen en opstaande kraag. Het jurkje heeft een ingebreid motief.

  Available now Meer
 • Top Babilon
  1341-36

  Elastische haltertop met Paisley en bloemenprint. De top valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. In de onderkant van de top zit elastiek, waardoor de top een ballon effect krijgt. De top is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Jurk Mavis
  6633

  Ruimvallende, korte jurk. De jurk heeft een V-hals en bestaat uit verschillende, aan elkaar gestikte banen. De jurk heeft driekwart trompetmouwen en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Jurk Roos
  1343-35

  Elastische, basic halterjurk met rode en roze rozenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Madelief
  1343-33

  Elastische, basic halterjurk met print van gele madeliefjes. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Peony Rose
  1343-34

  Elastische, basic halterjurk met felgekleurde print van pioen rozen. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Blue Flower
  1343-30

  Elastische, basic halterjurk met felgekleurde print van wilde bloemen. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Tropical Blue
  1343-29

  Elastische, basic halterjurk met felgekleurde print van bloemen en bladeren. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Urban Jungle
  1343-28

  Elastische, basic halterjurk met felgekleurde grafische en dierenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Alba
  0807

  Kanten jurk met broderie aan de bovenkant en gebreide bandjes. De jurk is verkrijgbaar in één maat en valt ruim.De jurk is niet gevoerd!

  Available now Meer
 • Jurk Aztec
  134327

  Elastische, basic halterjurk met Aztec print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Rika
  4006S

  Halterjurk met kleine bloemenprint en goudkleurige details. De jurk heeft een gesmokte hals en wordt gesloten op de rug met een strik. De jurk is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Jurk Jaida
  SR-9943

  Voile, korte jurk met dunne, verstelbare bandjes. De bovenkant is opengewerkt en heeft twee kleine gouden knopen. De rok is klokkend en is gevoerd. De jurk wordt op het achterpand gesloten met een rits.

  Available now Meer
 • Jurk Liona
  SR-9924

  Korte, zomerse jurk met oranje bloemenprint. De jurk heeft een V-hals met een geregen koord op het voorpand, volantmouwen en elastiek in de taille. Aan de onderkant van de rok is een breed volant gestikt en de rok is gevoerd.

  Available now Meer
 • Jurk Pink Flower
  1343-21

  Elastische, basic halterjurk met print van verschillende, roze bloemen. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Tulip
  1343-18

  Elastische, basic halterjurk met tulpenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Purple Palm
  1343-15

  Elastische, basic halterjurk met verschillende, gekleurde prints van palmbladeren. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Ella
  BR368

  Korte, voile jurk met slangenprint. De jurk heeft een V-hals op het voor- en achterpand. De rok van de jurk bestaat uit verschillende over elkaar vallen volanten. De jurk wordt gesloten met een blinde rits aan de zijkant. De jurk is gevoerd.

  Available now Meer
 • Jurk Leopard Fantasy
  1343-13

  Elastische, basic halterjurk met verschillende, gekleurde dierenprints en bloemen. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Vintage Rose
  1343-10

  Elastische, basic halterjurk met rozenprint. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Noor
  6212

  Wijdvallende, korte, linnen jurk. De jurk heeft een V-hals en bestaat uit verschillende, aan elkaar gestikte banen. De jurk heeft driekwart trompetmouwen en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Jurk Cherry Blossom
  1343-6

  Elastische, basic halterjurk met Japanse bloesem print. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Fall Leaves
  1343-2

  Elastische, basic halterjurk met print van bladeren. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat en draagbaar vanaf maat 36 t/m maat 44.

  Available now Meer
 • Jurk Rosie
  190528

  Elastische, geplisseerde halterjurk. De jurk valt ruim en wordt op het achterpand gestrikt in de nek. De jurk is verkrijgbaar in één maat.De jurk is ook verkrijgbaar in een top; Top Pip.

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.