Maxi blouse

Er zijn 18 producten
Toont 1 - 18 of 18 producten
 • Blouse Grace
  QQ8219

  Witte maxi blouse met broderie op het bovenste gedeelte van het voorpand en op de mouwen. Het achterpand is veel langer dan het voorpand, ca 30cm.

  Available now Meer
 • Blouse Emery
  2095#

  Zeer ruimvallende, witte blouse van mousseline stof. De blouse heeft korte mouwen met omslag en wordt gesloten met kleine gouden knopen. Het achterpand is ca 10cm langer dan het voorpand.

  Available now Meer
 • Blouse Lyric
  1911#

  Plus size.Halflange blouse met krijtstreept. De blouse heeft lange mouwen die omhoog kunnen worden vastgezet met mouwophouders. De blouse een een aantrekkoord in de taille en twee steekzakken. De blouse wordt gesloten met kleine bruine knopen. Verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Blouse Ellis
  MC8134-5

  Ruimvallende, halflange, cremekleurige blouse met bloemenprint. De blouse heeft driekwartmouwen die omhoog vast kunnen worden gezet met mouwophouders. De blouse heeft twee steekzakken en wordt gesloten met parelmoerkleurige knopen.

  Available now Meer
 • Blouse Naima
  03017

  Ruimvallende, satijnen blouse. De blouse heeft driekwart vleermuismouwen en word gesloten met kleine knopen.

  Available now Meer
 • Blouse Dana
  1267

  Oversized, linnen blouse met driekwart mouwen. De mouwen kunnen worden vastgezet met mouwophouders. Aan de linkerkant op het voorpand heeft een blouse een borstzak. Het onderpand loopt rond. De blouse wordt gesloten met kleine knopen en is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Blouse Alexandra
  37038

  Halflange, witte blouse met gekleurde print. De blouse heeft lange mouwen die vastgezet kunnen worden met mouwophouders. De blouse wordt gesloten met kleine knopen en in de taille zit een strikceintuur.

  Available now Meer
 • Blouse Jenny
  LP492

  Halflange, katoenen blouse. De blouse heeft lange mouwen en wordt gesloten met kleine knopen op het voorpand.

  Available now Meer
 • Blouse Tanya
  9128A

  Zeer ruimvallende, nudekleurige blouse. De blouse wordt gesloten met kleine knopen tot halverwege het voorpand. De blouse heeft korte, afhangende mouwen en is gemaakt van stevige stof.

  Available now Meer
 • Blouse Tropicana
  CL1189-31#

  Halflange blouse met tropische dieren- en bloemenprint. De blouse heeft lange mouwen die kunnen worden vastgezet met mouwophouders. De blouse is een variant op "Jurk Tropicana".

  Available now Meer
 • Blouse Maris
  CL1185-16#

  Halflange blouse met bloemenprint. De blouse heeft twee steekzakken en de mouwen kunnen worden vastgezet met mouwophouders.

  Available now Meer
 • Blouse Nadia
  2047A

  Halflange, witte blouse met print van zwarte strepen. De blouse heeft een openvallende kraag en wordt gesloten met kleine knopen. Beide zijkanten hebben een split.

  Available now Meer
 • Blouse Eefke
  AP-627

  Basic maxi blouse. De blouse wordt gesloten met kleine knopen. De mouwen kunnen worden vastgezet met mouwophouders.

  Available now Meer
 • Blouse Alexandra
  53607

  Basic maxi blouse met opstaande geplisseerde kraag. De blouse heeft verlaagde schoudernaden. De blouse is op het voorpand geplooid. Het achterpand is iets langer dan het voorpand en de blouse word gesloten door kleine knopen. De blouse is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Blouse Yve
  6858#

  Basic maxi blouse met halsboordje. De blouse heeft driekwart vleermuismouwen en verlaagde schoudernaden. De blouse is op het voorpand geplooid. Het achterpand is iets langer dan het voorpand en de blouse word gesloten door kleine knopen. De blouse is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
 • Blouse Arleen
  35049

  Ruimvallende, witte maxi blouse met zwarte krijtstreep. De blouse is deels gesloten met kleine knopen. Aan de kraag en aan de manchetten is een volant gestikt. Het voorpand is 7cm korter dan het achterpand.

  Available now Meer
 • Blouse Daisy
  KB-067

  Halflange, denim blouse van zeer zachte kwaliteit. De blouse heeft een capuchon en wordt gesloten door middel van een rits en kleine drukknopen. Op het voorpand zijn twee borstzakken met klep gestikt en twee steekzakken. De lange mouwen kunnen worden vastgezet met mouwophouders. De blouse heeft een comfortabele fitting en is verkrijgbaar t/m maat XXL.

  Available now Meer
 • Blouse Noah
  KB27

  Halflange, denim blouse van zeer zachte kwaliteit. De blouse heeft een openvallende kraag en wordt gesloten met kleine knopen. Op het voorpand zijn twee borstzakken met klep gestikt. De lange mouwen kunnen worden vastgezet met mouwophouders. De blouse heeft een comfortabele fitting.

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.