Tops

Er zijn 13 producten
Toont 1 - 13 of 13 producten
 • Top Meike
  1922#

  Pluz size.Basic, katoenen top met V-hals en korte mouwen. De mouwen zijn vastgezet met mouwophouders en een grote houten knoop. Verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Top Laure
  1921#

  Plus size.Witte, katoenen, gestreepte top. De top heeft een V-hals en korte mouwen die omhoog vast gezet zijn met een houten knoop.De jurk is verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Top Margriet
  1655#

  Plus size.Witte top met bloemenprint. De V-hals is afgebiesd met goudkleurig lurexdraad. De top heeft korte volantmouwen die net op de schouder vallen.De jurk is verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Top Inge
  C282

  Plus size.Ruimvallende, top met ronde hals. De top is bewerkt met een vlinder- en bloemenprint. De top is verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Top Deni
  1635

  Plus size.Ruimvallende top met palmbomenprint. De top heeft een V-hals met knopen tot halverwege het voorpand. De top heeft driekwart mouwen die vastgezet kunnen worden met mouwophouders.De jurk is verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Top Bloesem
  1650

  Plus size.Ruimvallende top met bloemenprint. De top heeft een V-hals bezet met lurexdraad. De top heeft driekwart mouwen die gesloten worden met een kleine knoop.De jurk is verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Top Graphic
  1647#

  Plus size.Ruimvallende top met print. De top heeft een V-hals met twee knopen tot halverwege het voorpand. De top heeft driekwart mouwen die vastgezet kunnen worden met mouwophouders.De top is verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Top Dyani
  CA002#

  Plus size. Zeer ruimvallende top met met bloemenprint. De top heeft een wijde hals met strik. De top heeft driekwart mowen met alestiek in de manchetten.De jurk is verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Top Caylee
  C209

  Plus size. Ruimvallende, cremekleurige top met vrolijke print. De top heeft een V-hals met knopen tot halverwege het voorpand. De top heeft driekwart mouwen die vastgezet kunnen worden met mouwophouders.De jurk is verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Top Emmalyn
  6199

  Plus size. Ruimvallende top met bloemenprint. De top heeft een V-hals met knopen tot halverwege het voorpand. De top heeft driekwart mouwen die vastgezet kunnen worden met mouwophouders.De jurk is verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Top Laura
  1646#

  Plus size.Beigekleurige top met gekleurde pied-de-poule print en gouden details. De top heeft een V-hals met opstaande kraag en driekwart mouwen. De top bevat stretch.De top is verkrijgbaar t/m maat 50.

  Available now Meer
 • Tuniek Gaby Long Sleeve
  6196 U

  Ruimvallende, halflange tuniek. De tuniek heeft een wijde hals en bevat 2 steekzakken. Het achtpand is 10 cm langer dan het voorpand. De tuniek is verkrijgbaar in één maat en een variant op onze bestseller; Tuniek Gaby.

  Available now Meer
 • Tuniek Gaby
  5175

  Basic, wijdvallende tuniek met twee steekzakken op het voorpand. Solar's bestseller! Deze tuniek is verkrijgbaar in één maat.

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.