Skinny

Jeans Jeita Jeans Jeita 2
  • Nieuw
Jeans

Jeans Jeita

HX672
Jeansblauwe, 5-pocket, skinny jeans. De jeans heeft speciale coupnaden op het achterpand waardoor deze een liftend effect krijgt. De jeans bevat stretch.
Jeans Sheila Jeans Sheila 2
  • Nieuw
Jeans

Jeans Sheila

3033
Jeansblauwe, 5-pocket skinny jeans. De jeans heeft breed omgeslagen broekspijpen met gerafelde zomen. De omslag bevat een sierrits. De jeans bevat stretch.
Jeans Dasha Jeans Dasha 2
  • Nieuw
Jeans

Jeans Dasha

H800
Jeansblauwe, 5-pocket, skinny jeans. De jeans heeft speciale coupnaden op het achterpand waardoor deze een liftend effect krijgt. De jeans bevat stretch.
Jeans Branka Jeans Branka 2
  • Nieuw
Jeans

Jeans Branka

ZX3045
Jeansblauwe, 5-pocket skinny jeans. De jeans bevat veel stretch en is van dikke kwaliteit.
Jeans

Jeans Qrijn

57587
Witte, 5-pocket, skinny jeans van katoen. De jeans is hi-rise en bevat veel stretch.
Jeans

Jeans Etta

L20085-1
Jeas blauwe, 5-pocket skinny jeans met vintage wassing. De jeans heeft speciale coupenaden daardoor de achterkant een liftend effect krijgt. De onderkant van de broekspijpen bevatten geen zoom maar is afgeknipt en licht gerafeld. De jeans bevat veel stretch.
Jeans

Jeans Goldie

C2125#
5-Pocket, gouden gecoate jeans van elastisch katoen. De jeans heeft zakken op het voorpand, achterpand en een gulp met rits en knoop. 
Jeans

Jeans Vivia

6824
Denimkleurige jeans in panatalonstijl. De jeans heeft een bandplooi, twee steekzakken op het voorpand en twee paspelzakken op het achterpand.
Jeans

Jeans Jannidi

BC-484-1
Jeansblauwe, 5-pocket, skinny jeans met opvallende vintage wassing. De jeans is gemaakt van gewassen katoen en draagt zeer comfortabel.De jeans is verkrijgbaar t/m maat 44.
Jeans

Jeans Arni

K551-1
Jeansblauwe, 5-pocket, skinny jeans zonder wassing. De licht gekreukte, high waist jeans is gemaakt van gewassen katoen en draagt zeer comfortabel.
Jeans

Jeans Joanie

57606
Jeansblauwe, 5-pocket, skinny jeans van gewassen katoen. De jeans is mid-rise en bevat veel stretch.
Jeans

Jeans Marrit

L1370-3
Witte, 5-pocket skinny jeans van gewassen katoen. Op de achterkant heeft de jeans lange ritsen aan de onderkant van de broekspijpen. De jeans bevat veel stretch.
Jeans

Jeans Theodora

G0295
Donkergrijze, 5-pocket skinny jeans met knopen onderaan de broekspijpen. De jeans bevat stretch.
Jeans

Jeans Jolanda

H365
Denimblauwe, 5-pocket, high-waist skinny jeans. De jeans bevat veel stretch. Het achterpand van de jeans is bewerkt met een speciaal ontworpen contour voor een 'push up' effect van de billen.
Jeans

Jeans Hanne

G20605#
Gevlekte, 5-Pocket jeans van elastisch katoen. De jeans heeft zakken op het voorpand, achterpand en een gulp met rits en knoop. De jeans is verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Jeans

Jeans Dore

L750-67
Skinny, 5-pocket jeans van elastisch, zacht katoen. De jeans bevat veel stretch.
Jeans

Jeans Atticus

L2000#
Skinny, 5-pocket jeans van elastisch katoen. De jeans bevat veel stretch. Verkrijgbaar t/m maat XXL.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.