Imitatieleer

Er zijn 6 producten
Toont 1 - 6 of 6 producten
 • Heuptas Iro
  C6380

  Kleine, rechthoekinge heuptas met crocoprint. De heuptas heeft een klep en sluiting. Bij de heuptas wordt een riem geleverd.

  Available now Meer
 • Heuptas Fiona
  LF-9585

  Kleine, rechthoekige, PU heuptas met klep en drukknoop. De tas heeft een all-over slangenprint. Aan de achterkant zit een brede lus waar een bijbehorende riem doorheen kan maar de tas bevat ook een ketting zodat deze op de schouder of 'cross body' gedragen kan worden.Let op: de riem van de tas is verkrijgbaar in twee maten; 105 en 110cm.

  Available now Meer
 • Heuptas Lois
  LF-9586

  Kleine, PU heuptas met klep en draaisluiting. Aan de achterkant zit een brede lus waar een bijbehorende riem doorheen kan maar de tas bevat ook een ketting zodat deze op de schouder of 'cross body' gedragen kan worden.Let op: de riem van de tas is verkrijgbaar in twee maten; 105 en 110cm.

  Available now Meer
 • Heuptas Sia
  LF-9603

  Kleine, rechthoekige, PU heuptas met klep en drukknoop. De tas is rondom afgewerkt met studs. Aan de achterkant zit een brede lus waar een bijbehorende riem doorheen kan maar de tas bevat ook een ketting zodat deze op de schouder of 'cross body' gedragen kan worden. Let op: de riem van de tas is verkrijgbaar in twee maten; 105 en 110cm.

  Available now Meer
 • Heuptas Noam
  C-9405

  Asymmetrische heuptas in de vorm van zadeltas. Aan de klep hangt een grove ring. Door de heuptas wordt een riem gedragen die te verstellen is op verschillende standen. Bij de heuptas wordt een kort zilverkleurig kettinkje geleverd zodat de tas ook als clutch gedragen kan worden.Let op er zitten maten in de riem!

  Available now Meer
 • Tas Rockstar
  XB-082

  Compact schoudertasje van imitatieleer. Op de klep zit een ster gestikt en langs de randen zitten zilverkleurige studs. De klep wordt gesloten met een magneetsluiting. Aan de achterkant van het tasje zitten 2 brede lussen waar een riem doorheen kan zodat deze ook als heuptas gedragen kan worden (zie detailfoto).

  Available now Meer
Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.