• Nieuw
Safari Style
Safari Style
Safari Style
Safari Style

Safari Style

Exceptional African camps and lodges

Prachtig fotografisch volume toont het interieur van Afrika's meest vooraanstaande luxe en eco-safari lodges - en viert de rol die fotografische safari's hebben gespeeld bij het in stand houden van bedreigde diersoorten en natuurgebieden.

 

Safari Style onthult Afrika's nieuwe generatie kampen en lodges in een uitbundige hoeveelheid spectaculaire foto's. Het boek legt de verbazingwekkende instellingen en vindingrijkheid van het ontwerp vast van de 21e-eeuwse eco-safaribestemming in zeven landen - van de klassieke lodges van Kenia tot de toegeeflijke resorts van Zuid-Afrika en de geïnspireerde eco-ontworpen kampen van Rwanda.

 

Deze speciale eigendommen zijn zorgvuldig uitgekozen vanwege hun uitstekende locaties in enclaves met dieren in het wild, de uitgesproken regionale architectuur en interieurs en hun essentiële focus op duurzaamheid en natuurbehoud. Ze vertegenwoordigen de ultieme Afrikaanse ontmoeting. Op basis van de vroege 20e-eeuwse traditie van de safari, hebben ze de ervaring nieuw leven ingeblazen met toegang tot delen van Afrika die voorheen verboden waren, met name Rwanda, Namibië en Zimbabwe. Deze nieuwe kampen en lodges vinden de safari opnieuw uit en vertegenwoordigen een frisse benadering van natuurbehoud waarbij de lokale bevolking betrokken is.

Let op: wij hanteren een adviesverkoopprijs van €77,95

Over de boeken betaalt u 9% BTW i.p.v. de gebruikelijke 21% die u over onze andere producten betaalt.

Hardcover
Taal: Engels

Afmeting: 31 x 24 x 4 cm
Aantal pagina's: 352

Auteur: Melissa Biggs Bradley
Fotografie: Guido Taroni
Uitgever: Vendome Press

ISBN9780865653863
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.