• Nieuw
Minimalista
Minimalista
Minimalista

Minimalista

Your step-by-step guide to a better home, wardrobe, and life

Als professionele thuisorganisator met klanten variërend van studenten tot multimiljonairs, merkte Shira Gill op dat rommel een universele stress-trigger is. In de loop der jaren creëerde ze een kenmerkend opruimings- en organisatieproces dat duurzaamheid bevordert, blijvende resultaten behaalt en op iedereen kan worden toegepast, ongeacht hun ruimte of levensstijl. In plaats van strikte regels en beperkingen op te leggen, herdefinieert Shira minimalisme als het hebben van de perfecte hoeveelheid van alles - voor jou - op basis van je persoonlijke waarden en de beperkingen van je ruimte.

Nu, in Minimalista, deelt Shira voor het eerst haar complete toolkit, opgebouwd rond vijf belangrijke stappen: verduidelijken, bewerken, organiseren, verhogen en onderhouden. Als je eenmaal de methodologie hebt geleerd, duik je in het hands-on werk, kies-je-eigen-avontuurstijl: sla een kamer uit, of zelfs een enkele lade; stijl een boekenplank; doneer een trui. Shira leert dat het belangrijkste dat je kunt doen is beginnen, en dat kleine overwinningen, één voor één behaald, tot een enorme transformatie zullen leiden. Opgebroken in kleine, hapklare brokken, maakt Minimalista duidelijk dat als het proces leuk en gemakkelijk te volgen is, iedereen de principes van bewerken en organiseren kan leren.

Let op: wij hanteren een adviesverkoopprijs van €34,95

Over de boeken betaalt u 9% BTW i.p.v. de gebruikelijke 21% die u over onze andere producten betaalt.

Hardcover
Taal: Engels

Afmeting: 24 x 19,5 x 3 cm
Aantal pagina's: 320

Auteur: Shira Gill
Uitgever: Ten Speed Press

ISBN9781784728175

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.