LEVERING

Wij streven ernaar uw bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Indien de order voor 15:00 uur is geplaatst én de betaling is geslaagd, kunt u het pakket de eerstvolgende werkdag verwachten. Dit is uiteraard afhankelijk van onze voorraad en omstandigheden rondom de bezorging. Indien voorradig, is de uiterste levertermijn vier werkdagen. Heeft uw pakket een Track&Trace nummer, dan geven wij dit per e-mail door, zodra uw pakket verzonden is.

De verzending van onze artikelen wordt verzorgd door DHL en Selectvracht (afhankelijk van de grootte van het pakket). Bent u niet thuis op het moment van bezorging, dan probeert DHL/Selectvracht het de eerstvolgende werkdag nog eens.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat uw bestelde artikel niet meer voorradig is, dan wordt u hiervan telefonisch of per e-mail op de hoogte gesteld. Onze medewerkers kunnen indien gewenst suggesties doen, voor soortgelijke artikelen. Uiteraard is het ook mogelijk om in dit geval (een deel van) uw order te annuleren. 


VERZENDKOSTEN

Verzendkosten zijn afhankelijk van de door u aangegeven verzendmethode. 

VERTRAAGDE LEVERING

In de situatie waarin uw levering onverhoopt vertraagd is, stellen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. 

RETOUREN

Retouren worden slechts in behandeling genomen wanneer het verkeerde artikel is geleverd of wanneer er iets aan het artikel mankeert. Neem in een dergelijke situatie zo snel mogelijk contact met ons op, telefonisch of per e-mail. Wij hanteren een retourtermijn van maximaal dertig dagen, echter, de melding van uw retour dient binnen zeven dagen (na aankoop of ontvangst)  aan ons gedaan te zijn. Daarnaast dienen de producten verpakt te zijn in de originele verpakking en niet versleten, beschadigd of gebruikt zijn. Verder wijzen wij u erop dat zonder volledig ingevuld retourformulier, een retournering niet in behandeling wordt genomen.

In het geval van gebroken of niet werkende onderdelen (o.a. horloges), zullen wij eerst proberen zelf te repareren.

Zie elders op onze website ons volledige retourbeleid.


Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.