OVER GROOTHANDEL SOLAR

Solar Accessoires is opgericht in 2010 en bestaat uit een team van acht ervaren medewerkers, met een passie voor mode. Wij zijn een groothandel in damesaccessoires (schoenen, tassen, sjaals, riemen en sieraden) en bieden tevens een uitgebreide collectie aan dames fashion. Daarnaast hebben we seizoensgebonden producten, zoals bikini’s, slippers, handschoenen en mutsen. Verkoop is uitsluitend aan winkeliers, via deze website en in onze mooie showroom in het World Fashion Centre te Amsterdam. 

In onze groothandel vindt u altijd de nieuwste trends in kleding, aangezien wij wekelijks inkopen in de grote ‘mode’ steden van Italië en Frankrijk. Het zijn altijd korte termijn collecties, waarbij wij letten op een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bij Solar Accessoires vindt u dus altijd de laatste mode voor de beste prijs! 


EXCLUSIEF DESIGN

Solar Accessoires ontwerpt ook haar eigen tassen en kleding. Bijvoorbeeld suède en leren tassen, die wij laten produceren in Italië. Wij verkopen deze tassen onder ons eigen label ‘WeLoveCharmm’. Om een exclusief aanbod te garanderen, wordt er met regelmaat een nieuw model aangeboden. Op onze website zult u daarom tassen aantreffen, die uitsluitend bij ons te koop zijn. Super exclusief dus! Wij zijn daarnaast ook altijd geïnteresseerd in mooie ideeën van onze klanten. Laat het ons weten en wie weet laten wij uw tas wel produceren!

 
FASHION DAYS VOOR PARTICULIEREN

Twee keer per jaar houdt het World Fashion Centre de ‘Fashion Days’, begin april en begin oktober. Tijdens deze dagen heeft ook Solar Accessoires interessante aanbiedingen. Wilt u precies weten wanneer de ‘Fashion Days’ zijn? Kijk dan op: www.worldfashioncentre.com

NIET TEVREDEN?

We werken er met z'n allen aan onze service hoog te houden. Bent u ergens niet tevreden over? Laat het ons gerust weten.  

ONZE GEGEVENS

Solar Accessoires
Charmm B.V
Postbus 69155
1060 CG Amsterdam


(+31) (0)20-8462081/846 47 47

info@groothandel-solar.com

BEZOEKADRES

Koningin Wilhelminaplein 29
1062 HJ  AMSTERDAM
Toren 3 begane grond

KvK: 58236236

BTW: NL824005028B01

IBAN: NL08INGB0005455544

BIC: INGBNL2A


Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.