Privacybeleid

 

De wettelijke voorschriften met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens, worden door Groothandel Solar strikt nageleefd.  Groothandel Solar garandeert dat alle persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorg zullen worden behandeld en dat deze gegevens niet zullen worden doorgegeven, doorverkocht of op enige andere wijze ter beschikking zullen worden gesteld aan derden.

 

1. Welke gegevens verzamelt Groothandel Solar?

 

  •          Als je een bestelling plaatst op de website van Groothandel Solar, verzamelen wij jouw naam, e-mailadres, factuurinformatie en verzendgegevens om jouw bestelling te kunnen afronden en leveren.
  •          Als je een account opent bij Groothandel Solar, verzamelen wij jouw gegevens op een beveiligde server. Wij vragen jou je naam, e-mailadres, factuurinformatie en verzendgegevens in te vullen zodat je ze bij een mogelijke volgende aankoop niet nogmaals hoeft in te vullen.
  •          Met jouw toestemming informeren wij je over nieuwe functies, specials en andere promotionele activiteiten van Groothandel Solar. Als je dat niet wilt, kun je dit wijzigen in jouw accountinstellingen of door ons een e-mail te sturen via  info@groothandel-solar.com
  •          Als je solliciteert naar een functie bij Groothandel Solar, ongeacht of dat via de e-mail of gewone post gebeurt, vragen wij je ons te voorzien van jouw persoonlijke informatie, je cv en motivatiebrief.

 

2. Jouw gegevens bij ons beheren

 

Door jouw persoonlijke gegevens in te vullen geef je ons je toestemming om die gegevens te gebruiken zoals aangegeven in dit privacybeleid. Je hebt de volgende rechten om jouw gegevens te wijzigen: het recht om de gegevens te bekijken die we over jou bewaren, het recht om verkeerde of onvolledige gegevens te laten corrigeren, of (in bepaalde omstandigheden) je persoonlijke gegevens te laten verwijderen, en het recht om ons te vragen te stoppen jou informatie te geven over onze diensten.

 

3. Jouw gegevens bij ons wijzigen

 

U kunt uw eigen gegevens ten allen tijde inzien of wijzigen. Dit is mogelijk door in te loggen op onze site en de gegevens in te zien onder het kopje "Mijn Account". Mocht je hier nog vragen over hebben neem dan contact met ons op. 


Accept

De website van Groothadel Solar gebruikt cookies. Waarom? Zie onze privacy pagina voor meer informatie.