Het afgelopen jaar is het fysieke contact met de klant afgenomen en de online verkopen maakten hun opmars. Om die reden hebben wij van Groothandel Solar besloten om ons de komende tijd meer te gaan richten op dropshipping. Momenteel hebben we een dropshipping plug-in ontwikkeld voor het e-commerce platform PrestaShop en Woocommerce  Hierna zullen andere platformen volgen zoals, Shopify en Lightspeed.

 

Wat is dropshipping

 

In deze rare tijd proberen we creatieve oplossingen te vinden om ondernemers tegemoet te komen. Daarom bieden wij vanaf heden dropshipping aan. Al onze klanten mogen gebruik maken van onze product- en sfeerfoto's om zo de online verkoop te stimuleren, zonder voorinvestering. Maak je gebruik van de plug-in dan hoef je eigenlijk vrij weinig nog zelf te doen. Nadat de door jou gekozen producten op jouw website staan en deze worden besteld dan komt daar automatisch een melding van binnen bij Groothandel Solar. Jij krijgt een factuur van ons en wij versturen het pakketje naar jouw klant. 

 

Dropshipping houdt in:

-        Geen voorfinanciering

-        Geen minimale afname

-        Gratis gebruik maken van onze productomschrijving, product- en sfeerfoto’s

-        Betaal wat je verkoopt

 

Wil je meer weten over wat dropshipping precies inhoudt? Bekijk dan onderstaand filmpje. 

 

Account aanmaken

Mocht je nog geen klant op onze website zijn dan dien je eerst een account aan te maken. Mocht je wel geregeld in onze showroom komen dan betekend dat niet dat je automatisch al een account hebt voor onze webshop. Deze moet je zelf aanmaken. Je kunt een account aanmaken door op onderstaande link te klikken.

Nieuw account aanmaken

Wij vragen hierbij om bepaalde gegevens, zoals je KVK-nummer. Deze moeten wij handmatig controleren. Het controleren gebeurt alleen tijdens kantooruren. Indien wij dit gedaan hebben, word je account geactiveerd en kan je een bestelling plaatsen. Dit kan enkele minuten duren. De reden dat wij om een fashion gerelateerd KVK-nummer vragen is om er zeker van te zijn dat alleen detaillisten op onze site een bestelling kunnen plaatsen.

Ben je een Belgische klant? Geef dan je btw-nummer door. 

PrestaShop & WooCommerce plug-in

Draait jouw website op PrestaShop of WooCommerce dan kan je nu gebruik maken van onze speciaal ontwikkelde dropshipping plug-in. Met deze plug-in kan je producten van onze website op je eigen website plaatsen. Het enige wat aangepast dient te worden is groep waar dit product onder valt en de prijs, jouw adviesverkoopprijs. 

Wij helpen je graag persoonlijk met de installatie van deze plug-in. 

Maak een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt via support@groothandel-solar.com of bel naar 0031(0)208462081

 

Dropshipping Manueel 

Naast de modules kan je ook manueel (handmatig) onze producten op je eigen site aanbieden. Deze manier is omslachtiger dan het gebruik van de modules, omdat de voorraden zelf in de gaten gehouden dienen te worden en de bestellingen niet automatisch geplaatst worden. Echter kan je hier de komende periode nog gebruik van maken. Hieronder staat beschreven hoe je dat kan doen. 

Hoe zet je onze producten op je eigen website

Als je een artikel op onze website ziet die je graag zou willen verkopen op je eigen website kan je met je muis de product- of sfeerfoto slepen naar je bureaublad. Ook mag je uiteraard gebruik maken van onze productomschrijving en productspecificaties. Deze vind je naast en onder de afbeelding. Mochten er vragen zijn omtrent een product of productomschrijving dan kan je je vraag naar ons mailen en zorgen wij voor een zo spoedig mogelijk antwoord.

Vragen over producten kan je stellen via info@groothandel-solar.com

Voorraden

Naast de afbeelding van een product kan je zien welke kleuren en maten er nog verkrijgbaar zijn. Alleen de getoonde kleuren en maten kan je online zetten. Let hier alsjeblieft goed op! 
Daarnaast adviseren wij om niet te veel voorraad van één maat op jouw website online te zetten. Houd het bij minimale voorraad en vul deze eventueel na verkoop aan. Check dan eerst onze website of het product nog in gewenste maat of kleur te verkrijgen is.

Al onze producten worden ‘los’ verkocht. Alleen de schoenen gaan in een maatserie. Schoenen zijn daarom niet geschikt voor dropshipping. 

Bestellingen

Mocht er een product besteld zijn via jouw website plaats dan z.s.m. een order bij ons op de site. Wij zullen de producten direct naar jouw klant sturen. Hiervoor rekenen we verzendkosten, per verzonden dropshipping bestelling. De hoogte van de verzendkosten zijn €7,25 exclusief BTW. Het is aan jouzelf welke kosten je doorberekend aan jouw klant. De totale kosten van de bestelling worden direct met Ideal afgerekend 

Voor verzendingen binnen Nederland hanteren wij dus een bedrag van €7,25 exclusief BTW per verzonden pakket. 

Het is mogelijk om jouw eigen factuur naar ons te mailen. Deze zullen wij uitprinten en bij de bestelling voegen. Onze factuur komt via e-mail jouw kant op. 

Verzenden

De geplaatste bestelling wordt dezelfde werkdag nog verzonden, mits deze voor 16.30 uur binnen is. Bestellingen die wij op een later tijdstip ontvangen worden de volgende dag verzonden. In het weekend worden geen pakketten verstuurd. De geplaatste bestellingen worden de eerstvolgende maandag gepakt en opgestuurd. 

Retouren

Mocht jouw klant niet tevreden zijn met het product dan zullen wij deze niet terugnemen. Eventuele uitzonderingen daargelaten. Wees zo volledig mogelijk bij de omschrijving van het product. Mocht jouw klant vragen hebben die jij niet kunt beantwoorden dan kan je die naar ons doorsturen en dan proberen wij deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit kan per e-mail naar claudia@groothandel-solar.com of info@groothandel-solar.com.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.